domingo, 22 de septiembre de 2013

Una gran remuntada del Moja davant el Cubelles permet la primera victòria a la lliga.

Us deixem la crònica que des d'Esports Penedès han narrat del darrer partit front al Cubelles que amb una gran remuntada ens ha servit per endur-nos els tres primers punts de casa, i sortir de la zona roja.




DANI CORDERO | El primer derbi del Gran Penedès a Segona Catalana acaba amb una victòria ajustada a favor del Moja, que aconsegueix els seus 3 primers punts després de perdre'n 3 que ja tenia per aliniació indeguda a la primera jornada.
El partit va començar amb un clar domini dels visitants, treient la pilota jugada des de darrere, començant amb el porter, fent jugades de toc i amb aproximacions a l'àrea del Moja. És així com, en el minut 5 de partit, el Cubelles disposa d’un córner: pilota al vèrtex de l'àrea que, amb carrera,Brian envia a l’esquadra de la porteria d'Abel, fent inútil la seva estirada.
Això no acabà aquí: un minut més tard, i amb el Moja que encara no s’havia mentalitzat que estava amb el marcador en contra, una passada a l'esquena de la defensa va permetre un xut dels davanters del Cubelles que acaba al pal dret de la porteria. Acte seguit, una falta des de la mateixa posició del gol, passa fregant el travesser.
Només havien transcorregut 15 minuts de la xiulada inicial de l’àrbitre, quan el Moja es veia amb el marcador per sota amb claredat tant en el joc i les ocasions. D'aquesta manera, arribà el 0-2 amb una bona jugada per banda que arriba a línea de fons, centra a l'àrea i remata en el punt de penal Edgar a plaer.

Reacció local abans del descans

L’equip local es posà les piles i el mono de treball just després del gol visitant. Una triangulació de l’atac olerdolenc va comportar una doble ocasió. Primer un xut al pal de Dani, el refús del qual acabà amb falta perillosa que va significar el gol d'Àlvar de xut potent.
El Cubelles no volia desistir ni afluixar en el partit, i en el minut 23 va tenir l’1-3 Edgar amb un xut enviat per Abel. Al minut 30, una petita tàngana va propiciar que el Cubelles sortís del partit i el Moja s'endollés del tot.
És així que Ivó va fer un xut ras des de fora de l’àrea que va desviar a córner Oriol. Minuts més tard, una altra jugada col·lectiva la va estar a punt de materialitzar Dani però va enviar la pilota als núvols.
Al minut 38 de partit arribà l’empat de l’equip local: Gran anticipació, fruït de la pressió, al mig del camp per robar una pilota i encarar a la defensa visitant; passada a Dani, que aquest cop sí, entra la pilota amb ajuda del pal i amb l'atònita mirada del porter Oriol.

Segona part amb un clar domini del Moja
La segona meitat va començar tal i com va acabar la primera, amb arribades del Moja intermitents però amb força perill. Dani va rematar una centrada d’Àlvar que va desviar el porter a córner sent el preludi del gol de la victòria amb una jugada d’estratègia: Es treu el corner ras cap a la frontal de l’àrea, un jugador local deixa passar la pilota per sota les cames perquè vingui en carrera Àlvar i engalti un xut en el que no pot fer res el porter visitant.
El Cubelles quedà totalment desdibuixat, durant uns minuts no trobava el mig del camp i no connectava dues passades seguits. El Moja, per la seva part, seguia arribant a la porteria contraria, Dani enviava la pilota a fora , i a continuació tingué lloc jugada que bé es mereixia el gol per estètica: Amb tres tocs els locals van arribar de la seva porteria a la visitant, realitzant una centrada per banda dreta que acabà amb una xilena de Brian al travesser de la porteria i que va provocar els aplaudiments de tota la graderia que es va presentar al municipal Els Pins de Moja.
Els últims 20 minuts, van ser un anar i venir per part dels dos equips al mig del camp, amb contínues imprecisions i pèrdues de pilota i xuts molt desviats sense cap mena de perill.
Així arribà el xiulet final d'un partit en què el Cubelles va dominar la primera mitja hora amb bon joc però que mica en mica ha baixat el ritme; mentre que el Moja ha donat un pas endavant en el seu joc i s’ha emportat els punts per intensitat i saber estar ben posicionat.
L’equip d'Alejandro Carretero estrena la casilla dels punts i surt de la part baixa mentre que el Cubelles encaixa la seva tercera derrota consecutiva, fet que pot provocar nervis en aquest començament de lliga.

MOJA (3): Abel, Óscar Cot, Oriol, Óscar (Germán 75'), Ivó, Àlvar (Jordi 90'), Dani, Guille (Brian 46'), Sergi, Alberto (David 75') i Antonio (Sergio 46').
CUBELLES (2): Edgar (Adrià 8'), Sergi (Dani 58'), Brian, Edgar García (Carles 76'), Jose Luis (Denis 75'), Alan, Roger, Oriol, Javi, David (Gabriel 76') i Pau.
Àrbitre: Joan Callao Díaz-Casanova. TG: Antonio, Alvar, Guille, Sergi, Dani, Óscar // TG: Edgar, Adrià, Dani, Alan.
Gols: 0-1 Brian 5'; 0-2 Edgar García 13'; 1-2 Alvar 18'; 2-2 Dani 38'; 3-2 Alvar 58'
Incidències: Camp Els Pins – Moja (Olèrdola). Bona entrada per veure el partit en un ambient força calorós, cel sense núvols.


Font: esportspenedes.cat



No hay comentarios:

Publicar un comentario